FIN  0407768099

Tervetuloa! Kirjaudu tai Rekisteröidy

Jojobaöljy 1000ml

Tuotenumero: AR2154
Tavaramerkki: Argital
190,10 €
Määrä:

 

 

Tuoteseloste: 
Jojobaöljy on öljymäistä kasvivahaa, jota saadaan jojobapensaan siemenistä kylmäpuristamalla. Kasvi elää villinä kuivilla alueilla, kuten Kaliforniassa, Arizonassa, Meksikossa ja etelä-Amerikassa. Öljy sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se imeytyy ihoon helposti ja tekee siitä joustavamman ja kimmoisamman. Jojobaöljy soveltuu myös tulehtuneen ja ärtyneen ihon hoitoon sen tasapainottavien ja kosteuttavien ominaisuuksien takia. Sitä on käytetty kautta aikojen myös hiustenhoidossa. Öljyllä on myös ihoa vaalentava vaikutus, jonka vuolksi öljyä on käytetty arpien ja venymäjälkien hoidossa. Jojobaöljyssä on A-, B1-, B2, ja B6 vitamiineja sekä runsaasti E-vitamiinia.

 

INCI:

Jojoba oil

 

Sertifikaatit:

BDIH

 

Käyttöohjeet:
Pohjaöljynä öljysekoituksessa tai sellaisenaan. Kaada öljyä reilusti kämmenellesi, levitä iholle ja hiero kunnes öljy on imeytynyt tasaisesti ihoon. Käytä kylvyn ja suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat lämpimät ja laajentuneet. Jojobaöljyyn voi sekoittaa jotakin muutakin pohjaöljyä sekä muutaman tipan eteeristä öljyä mieltymyksen tai tarpeen mukaan. Perusöljystä saa helposti loihdittua itselle sopivan hierontaöljyn.